15 mars 2012

Dagisbyxor


Dålig bild på byxorna men kunde inte motstå den, det syns ju att Kråkan är glad över sina nya byxor! Hon hjälpte mig sy dem kvällen innan och så gjorde jag klart det sista medan hon åt frukost, sen skuttade hon glatt iväg till dagis i sina nya muddbyxor!

2 kommentarer:

  1. Oooh, snygg header. Perstorpsskiva? Stilig prick över j :) Så fina saker du syr, och en massa nytt droppade in efter att jag kommit in på sidan, byxorna ser urmysiga ut. Supergulligt tyg på nåldynan, en sån har jag också funderat på att sy, klart finare än en magnet... jag vänder nämligen ständigt upp och ner på min nålask så något måste jag hitta på. Jag ägnar mer tid åt att plocka nålar än att sy ;)

    Tyget du frågar om köpte jag på Syfestivalen men kommer inte ihåg vad butiken hette. Jag har kanske namnet nånstans men de reade ut för att stänga så det är kanske inte så stor idé. Det var mor och dotter som hade butiken och dottern skulle ha barn, så kanske de öppnar om nåt år igen? Det brukar ju gå att hitta information på stadkanten men jag köpte ju bara en liten bit tyg så jag fick inte med alla detaljer. Det jag kan se är Robert Kaufman och numret 8821 och när jag sökte på nätet så hittade jag t.ex den här sidan, men kanske det går att hitta nån svensk butik, genom att t.ex söka på "engelska tyger". Men jag ska nog ändå försöka leta fram mina papper från Syfestivalen och se om jag kan hitta butiken, kanske de inte har stängt riktigt än, jag skulle ju verkligen vilja ha mer av tyget som jag sydde mitt mobilfodral av.

    SvaraRadera
  2. Jättefina och vad härligt att Kråkan blev så glad!!

    SvaraRadera